De Studio.

Welkom!

Deaftone Studios is een sfeervolle opnamestudio in Velzeke-Ruddershove (Zottegem, België). Een huisje uit de vroege jaren 1900 in het hart van de Vlaamse Ardennen. Binnen biedt Deaftone State of the Art gear en gezellige opnameruimtes.

Zowel soloartiesten als volledige bands kunnen bij ons terecht voor opnames, mixing, pre-productie, post-productie en repetities - naar eigen wens begeleid door professionele studiotechnici.

De studio biedt een subliem klinkende live-room, ecologisch afgewerkt met hout en hennep, twee kleinere booths voor zangopnames, reamping en "meer"... De controlekamer is voorzien van zowel high end analoog studiomateriaal, zelfgemaakte toestellen en meer dan prima preamps als hoge kwaliteits convertars, DAWs en plugins. Als kers op de taart kan je ook gebruik maken van een uniek klinkende echokamer.

Om een volledige focus te behouden op de muziek, kunnen wij verschillende accomodaties voorstellen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ondek hen in de Deaftone's Artist Lodge.

Zin om in een natuurijke omgeving, in inspirerende relaxte sfeer en zonder afleiding te werken aan je single, EP of album? Neem dan gerust contact met ons op en we bekijken samen verder de mogelijkheden.